Klan Gry www.dignfight.pl
Nikt
Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy ... no to ja zacznę ... witam wszystkich
Nikt
Ja również witam wszystkich
Nikt
Witajcie. Na pewno z czasem będą tu wszystkie Stwory Ciemności:)
Nikt
Witajcie:)
cos wolno idzie ludkom rejestrowanie się. szkoda... tyle nas jest
Nikt
Siemanko
Witam i pozdrowionka
Chochlik
No to ten tego ... yhm co ja miałem ... aaa właśnie Też się przywitam
Witam wszystkich bardzo serdecznie. I od razu proponuję dołożyć do forum następujące działy: Hyde Park - czyli o wszystkim i o niczym oraz dział (nie wiem jak nazwać
) w którym każdy mógłby poprosić o pomoc w pozbyciu się natrętnych grabieżców. Myślę że jak będzie nas tu więcej to i pomysły na kolejne działy się znajdą.
Pozdrawiam
Trepol Trepolski
Chochlik
No właśnie ten teges jak to mówią: gadaj zdrów. Cieszę się że macie moje petycje w d... .
Pozdrawiam i życzę powodzenia !!!
Ps.
Jak ktoś ma ochotę z mną za gaworzyć to polecam LINEAGE II GRACIA lub MU SPIRYT Zawsze Nick mam Trepol lub TrePolka. jEŚLI CHODZI O lineage II to szukajcie mnie poprzez Hoopzone lub na PL serwach z ratami max razy 15
Ostatnio edytowany przez Trepol (2008-09-02 14:57:01)
Chochlik
Trepol napisał:
No właśnie ten teges jak to mówią: gadaj zdrów. Cieszę się że macie moje petycje w d... .
Pozdrawiam i życzę powodzenia !!!
Ps.
Jak ktoś ma ochotę z mną za gaworzyć to polecam LINEAGE II GRACIA lub MU SPIRYT Zawsze Nick mam Trepol lub TrePolka. jEŚLI CHODZI O lineage II to szukajcie mnie poprzez Hoopzone lub na PL serwach z ratami max razy 15
Aha żeby ktoś nie mówił że kryptoreklama -- każdy z nas gra w te gry ( na 100% wszyscy mają coś z nimi wspólnego)
Chochlik
Nie no stary im dłużej cie znam tym bardziej Cię lubię !!! Będziemy kolegami tak myślę !